Hacıbey Mahallesi İstiklal Caddesi Sıcak Asfalt Atıldı

Hacıbey mahallesi istiklal caddesi sıcak asfalt atıldı;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce İlçemiz merkez mahallelerinden Hacıbey mahallesi, İstiklal caddesinde yollarda oluşan bozulmalar nedeni ile asfaltının sökülüp alt yapı çalışmalarını tamamlayıp, yol stabilize çalışmalarının ardında yaklaşık 6 bin metrekare sıcak asfalt kaplaması gerçekleştirdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz merkez mahallelerinden ve hatta eski yerleşim alanlarından Hacıbey mahallemizin İstiklal caddesi uzantısında olan alanlarda günümüz yaşantısına cevap vermez nitelikli yolu ve caddeyi sil baştan imarladık. 2016 yılı yatırım programımız çerçevesinde yaklaşık 6 bin metrekare bir alanda alt yapısından üst yapısına kadar ele aldık” dedi.

sicak_asfalt_calismasi (1)sicak_asfalt_calismasi (2)sicak_asfalt_calismasi (3)sicak_asfalt_calismasi (4)