GÜMÜŞ PALA CADDESİNE ROADMİX TAMİRATI

GÜMÜŞ PALA CADDESİNE ROADMİX TAMİRATI;

İstasyon Mahallesi Gümüş pala caddesinde Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı MASKİ tarafından içme suyu şebeke hattı döşenmesi nedeni ile asfalt kaplama alan kesilerek yol bozulmuştu ve yapılan çalışmalarla şebeke döşemesi tamamlanan caddede Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt yama ekibi tarafından roadmix tamiratı yapıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemizin hızla büyüyen ve yapılaşmanın çokluğunu yaşayan İstasyon mahallesi Gümüş pala caddesinde Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı MASKİ tarafından içme suyu şebeke hattı döşendi. Mahallemizin asfalt olan yolunda paket kesim uygulamasıyla açılan yerleri Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt yama ekibi tarafından roadmix tamiratı yapılarak yol halkımızın kullanımına sunuldu” dedi.

roadmix_tamirat-1roadmix_tamirat-2roadmix_tamirat-3