GİZLİ KAHRAMANLAR SAĞLIKLI BİR ALAŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYOR

Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşleri daha temiz bir Alaşehir için çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

Alaşehir  Belediyesi Temizlik İşlerinde  görev yapan işçiler yaşanılabilir, temiz ve sağlıklı bir Alaşehir için çalışmalarına devam ediyor. İlçemize bağlı 87 mahallede çalışmalarına aralıksız devam eden temizlik işçileri, Alaşehir’in  cadde ve sokaklarını temizliyor. Bir taraftan sokak ve caddelerde tozu, çamur ve çöpleri süpüren temizlik işçileri, diğer taraftan da çöp yığınlarını topluyor.

Şehrimize yeni kazandırılan çöp taksiler  dar sokaklarda bulunan ve zamansız çıkarılan çöplere, 2 adet “Çöp Taksi” ile anında müdahale ediyor. Cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları da yapan ekipler vatandaşlardan tam not alıyor. Yetkililerden yapılan açıklamada Temiz ve sağlıklı bir Alaşehir için temizlik çalışmalarının 7/24 devam edeceği belirtildi.