FATMA BARLAK’IN BİTMEYECEK ÇİLELİ YILLARININ BAŞLANGICIYDI 2013

FATMA BARLAK’IN BİTMEYECEK ÇİLELİ YILLARININ BAŞLANGICIYDI 2013.

77 yaşındaki Fatma Barlak, 1956 yılında Kazım Barlak ile evlendi ve bu evliliğinden 4 kız 1 oğlan çocuğu dünyaya getirdi. 1996 yılında yitirdiği eşi Kazım Barlak’tan kalan tek oğlu da 2010 yılında vefat etmişti. Bütün yaşadığı acılara rağmen yıllara meydan okuyan Fatma Barlak çocuklarına hem analık hem babalık görevini sürdürüyordu. Fatma Barlak ta ki yaşın da etkisi ile geçirdiği kaza sonrasında kalça kırığı ile yatağa mahkûm kalmıştı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Fatma ablamızın yaşadığı dramasına tarafımıza gelen bilgiler doğrultusunda yüreğimizin sızlanmasına mani olamazdı. Belediyemiz Meclis Üyesi İcmal Altınay’a verdiğimiz görev ile kendisine aldığımız tekerlekli sandalye ile yatağa olan bağımlılığından bir nebze kurtarmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

bir_nebze-1bir_nebze-2bir_nebze-3