ESKİSİNDEN, DAHA DA SAĞLAM OLDU

ESKİSİNDEN, DAHA DA SAĞLAM OLDU;

İstasyon Mahallesi Turan Alakent caddesinde deforme olan 10 santim kalınlığındaki sıcak kaplamalı, asfalt kesilerek yeniden yapıldı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemizin trafik yükünü en ağır şekilde taşıyan ve İstasyon mahallesi Turan Alakent caddemizdeki yolun yağışlar ve kullanım şartları nedeniyle deforme olması sonucu daha evvelden yapılmış olan 10 santim kalınlığındaki asfalt yolu tek taraflı olarak trafiğe kapadık. Yolumuzda can güvenliğini sağladıktan sonra arızalı yolun asfaltını kaldırıp zeminde sıkılaştırma uygulamasını yapıp yeniden sıcak asfalt kaplamasını gerçekleştirdik” dedi.

daha_saglam_oldu-1daha_saglam_oldu-1daha_saglam_oldu-2daha_saglam_oldu-2daha_saglam_oldu-3daha_saglam_oldu-3