Esentepe Mahallesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten Alaşehir  Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bulunan kilit parke taşı olan sokaklar ve  kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi vatandaşlarımızın rahat ve konforlu bir yaşam sürmeleri için merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Ekipleri,Esentepe Mahallesinde kilit parke tamiratı ve merdiven çalışmalarına devam ediyor.Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler,Esentepe Mahallesinde  kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımlarını tamir ederek düzgün bir hale getiriyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: " Sokakları iyileştirme çalışmaları kapsamında çeşitli nedenlerle bozulan yollarda yenileme çalışmaları aralıksız devam edecek. Belediyemizin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarımız sürecek. Vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda ekiplerimiz ilçenin farklı bölgelerinde de benzer çalışmaları yapmayı sürdürecek.” şeklinde konuştu.