ENGELLİ VATANDAŞ TEDAVİ İÇİN MANİSA’YA GÖNDERİLDİ

ENGELLİ VATANDAŞ TEDAVİ İÇİN MANİSA’YA GÖNDERİLDİ;

Şeker ve Diyabet hastası Engelli Vatandaş, periyodik olarak tedavi gördüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine gidip gelmesi için Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Engelli aracı için talepte bulundu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Engelli vatandaşlarımızın özel işleri ve Kamu kurumlarına gidip gelebilmelerinde sıkıntılar yaşadıkları için bir adet aracımızı asansörlü Engelli vatandaşlarımız için dizayn ettirtmiştik. Engelli vatandaşımızın tedavi gördüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine gitmek için Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yaptığı taleple tedavisini görmesi için aracı kendisine tahsis ettik” dedi.

engelli_araci_manisada-1engelli_araci_manisada-2