EMİNE ELEM KAYACIK OKULUNA PEYZAJ

EMİNE ELEM KAYACIK OKULUNA PEYZAJ;

Milli Eğitime olan desteğini hız kesmeden sürdüren Alaşehir Belediyesi, Emine Kayacık İlköğretim okulunun bahçe düzenlemesini Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince başladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Yatırımlarımız Gelecek seçimler İçin değil, Gelecek Nesiller İçin diye çıktığımız bu yolda İlköğretim de okuyan minik öğrencilerimizin eğitimlerini aldıkları kurumların bahçe düzenleri olmaması bizleri rahatsız etmektedir. Bu sebep ile okulumuzun peyzajını tamamlayıp teneffüs aralarında rahatlıkla koşup oynayabilecekleri bir alan oluşturduk” dedi.

peyzaj_calismasi-1peyzaj_calismasi-2peyzaj_calismasi-3peyzaj_calismasi-4peyzaj_calismasi-5peyzaj_calismasi-6