EMİNE BAHAR TEKERLEKLİ SANDALYESİNE KAVUŞTU

EMİNE BAHAR TEKERLEKLİ SANDALYESİNE KAVUŞTU;

66 lık Emine Bahar’ı yaşadığı yıllar değil, Geçirdiği Felç ömür boyu yatağa mahkûm etti. Karaman ilinin Sudurağı köyünde dünyaya gözlerini açan Emine Bahar evlilik çağı geldiğinde Ali Baharla Dünya evine girmişti. Bu evliliğin 3 meyvesi oldu 1 Kız 2 Erkek dünyaya getiren Emine Bahar’ın ne yazık ki talihini kaplayan kara yıllar geleceğini elbette ki bilemezdi. 2003 yılında evinin erini yitirdi. Emine Bahar kaderine rıza gösterdi ve kendisini bakan kızı Seyran Daşkın’ın peşinden Alaşehir’e geldi. Seyran Daşkın maddi imkânsızlıklar içerisinde boğuşurken Emine Bahar Kalp ameliyatı, Hipertansiyon ve kemik erimesi hastalıklarına kapılmıştı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Belediyemiz Kültür Müdürlüğüne gelen bir talepti. Emine Bahar’ın hikâyesini gördükten sonra vicdanımızın bunu kabullenmesi mümkün değildi. Seyran Daşkın’ın talebi üzerine Emine Bahar için bir tekerlekli sandalye alarak Belediyemiz Meclis üyesi İ. Barış Acar ile kendilerine takdim ettik. Emine Bahar’ın evinin içerisinde rahatlıkla dolaşabilmesini sağladık. Kendilerine Allah’tan acil şifalar ve iyi günlerde kullanmaları dileğimizle” dedi.

tekerlekli_sandalye-1tekerlekli_sandalye-2