EMEKTAR ZABITA MEMURU, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

EMEKTAR ZABITA MEMURU, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

Alaşehir Belediyesinin kıdemli zabıtalarından eski Zabıta Memuru Mehmet Aslan’ın vefat haberi başta mesai arkadaşları olmak üzere tüm belediye çalışanlarını derinden üzdü. Bir süredir devam eden tedavi sonrasında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Aslan’ın cenazesi dost, akraba ve sevenlerinin omuzlarında sonsuzluğa uğurlandı.

Alaşehir Belediyesinde ki çeyrek asırlık hizmeti sonrasında, 2007 yılında emekliye ayrılan Zabıta Memuru Mehmet Aslan, 66 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhumun geride bıraktığı mesai arkadaşlarınca evinde gerçekleştirilen taziye ziyaretine katılan Zabıta Müdürü Erol Kacar, emektar personelin ailesine Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın başsağlığı dileklerini ileterek hep beraber merhumun ruhuna Fatiha okuduktan sonra mazide ki anılarını yad ettiler.

son_yolculuk-1son_yolculuk-2son_yolculuk-3