DAHA YEŞİL BİR ALAŞEHİR İÇİN EL ELE

DAHA YEŞİL BİR ALAŞEHİR İÇİN EL ELE;

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Yeşilyurt Mahallesinde ki park alanlarda Çiçek dikimi yapılırken, Killik Mahallesinin de futbol sahasındaki çimlerinin biçilmesi, Şehir merkezimizdeki yeşil alanlarda çiçekleri ot çapa yapılması ve yeni hazırlanan alanlarda çimlendirme ve süs bitkilerinde Buda'ma çalışmaları yapıldı. Yaz ayının iyice ısındığı şu günlerde bitkilerin sulanması çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Emin Dikici “87 Mahalleli ilçemizde paralel olarak çalışmalar yürütüyoruz amacımız daha yeşil ve güzel bir Alaşehir. Spor sahalarından, yeşil alanlara kadar mevsimsel bitki bakımlarını yapıyoruz” dedi.

yesil_alasehir (1)yesil_alasehir (2)yesil_alasehir (3)yesil_alasehir (4)yesil_alasehir (5)yesil_alasehir (6)yesil_alasehir (7)yesil_alasehir (8)