CİHANGİR SOKAK’TA DÜZENLEMELERDE SONA YAKLAŞILDI

CİHANGİR SOKAK’TA DÜZENLEMELERDE SONA YAKLAŞILDI;

Yenice Mahallesi Cihangir Sokak’ta Dutlu park diye anılan alanda Asfalt Kaplama işlemi tamamlandı;

Alaşehir Belediyesi Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı “ İlçemiz Yenice Mahallemiz Cihangir Sokak’taki yol ve Dutlu park diye anılan alanın yıllar öncesi yapılmış fakat varoş bakımsız mezbelelik bir halde olduğunu görüyorduk, Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban ile birlikte gözlemlediğimiz olumsuzlukları yatırım programına dâhil etmiştik. İki hafta önce başlattığımız çalışmalarımızla yolumuzu ve park peyzaj düzenlemeleri ile bölgede yaşayan Vatandaşlarımızın kullanımına sunmak üzere son aşamalara gelinildi” dedi.

asfalt_kaplama (1)asfalt_kaplama (2)asfalt_kaplama (3)asfalt_kaplama (4)asfalt_kaplama (5)