ÇAKIRCAALİ’DE YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI YAPILDI

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇAKIRCAALİ’DE YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI YAPILDI;

Çakırcaali mahallesi,  Mahalle içi ve çok kullanılan arazi yollarında iyileştirme ve mıcırlama  çalışmalari yapıldı.

Alaşehir Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemizin yeni mahallelerinden olan Çakırcaali mahallesi mahalle içi bağlantı yollarında daha evvelden süregelen yol bozuklukları nedeni ile 2016 yatırım yılı programlarına dahil etmiştik. Çakırcaali mahallemizdeki yol iyileştirme ve mıcırlama çalışmalarımızı Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı bayındırlık işçilerince yaptık. Yollarımızda yapılan bu çalışmaların sonucu vatandaşlarımız gerek arazilerine gerekse yerleşim alanı olan mahalleye ulaşım kolaylığını sağladık” dedi.

yol_iyilestirme (1)yol_iyilestirme (2)yol_iyilestirme (3)yol_iyilestirme (4)yol_iyilestirme (5)yol_iyilestirme (6)yol_iyilestirme (7)yol_iyilestirme (8)