Çağlayan Mahallemiz Düğün Salonunda Sona Doğru

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çağlayan mahallemizde kapalı düğün salonu inşaatında son aşamaya geldi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban; tam donanımlı yazlık ve kışlık olarak tasarlanmış düğün salonunun en kısa süreç içerisinde tamamlanarak Çağlayan Mahallemiz sakinlerinin hizmetine sunulacağını ve bir çok Mahallemizde daha devam eden düğün salonu projelerimizi inşaallah düğün sezonuna yetiştireceğiz Bu projemizi uygulamaya koyarken vatandaşlarımızın istek ve taleplerine göre yaptık.Biz de bu ihtiyacı karşılamak adına düğün salonu yapım çalışmalarını başlattık.İnşaatı tamamlanmak üzere  olan düğün salonunun mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.