BUDANAN AĞAÇLAR YAKACAK YARDIMI OLUYOR

BUDANAN AĞAÇLAR YAKACAK YARDIMI OLUYOR;

Cadde ve Sokaklardaki budanan ağaçlar ihtiyaç sahiplerine yakacak yardımı olarak geriliyor. Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerince yapılan çalışmalarda elde edilen budanmış ağaçların odunlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçe genelinde bulunan yeşil alanlar içerisindeki ağaçların kış ayı içerisinde budamalarını Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yapmakta ve bu budanan ağaçların odunlarını maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahiplerine yakacak yardımı olarak ulaştırmakta ve yine bu çalışmaların yanı sıra yeni park ve bahçelerde bulunan çimlerin biçilmesi, Mevsimlik çiçeklerin bakımları ve sulamalarını da sürdürmekte” dedi.

yakacak_yardimi-1yakacak_yardimi-2yakacak_yardimi-3yakacak_yardimi-4yakacak_yardimi-5yakacak_yardimi-6yakacak_yardimi-7