BUDANAN AĞAÇLAR YAKACAK YARDIMI OLUYOR

BUDANAN AĞAÇLAR YAKACAK YARDIMI OLUYOR;

Ağaç Budamalarıyla, Çiçek Dikimiyle ve Çim biçimleriyle Kent Estetiğinde göz kamaştıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü budanmasını yaptığı ağaçların çıkan odunlarını da maddi durumu iyi olmayan ailelere yakacak yardımı olarak veriyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçenin dört bir yerinde çeşitli uygulamalar yaparak çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Park ve yeşil alanlar içerisinde yer alan yeşile dair her konuda çalışmalarını aralıksız sürdürmekte. Gübreleme, sulama, Çim biçe, Çiçek dikimi ve ağaç budamalarını yapmakta. Budaklarını gerçekleştirdiği ağaçların dal ve odunlarını da maddi durumu iyi olmayan ailelere yakacak yardımında bulunuyor” dedi.

yakacak_yardimi-1yakacak_yardimi-2yakacak_yardimi-3yakacak_yardimi-4yakacak_yardimi-5yakacak_yardimi-6