"BİR MASAL OKUR MUSUNUZ?" ETKİNLİĞİNE ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN DESTEK

"BİR MASAL OKUR MUSUNUZ?"  ETKİNLİĞİNE ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN DESTEK

Alaşehir Belediyesi eğitime olan katkılarına hız kesmeden devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığı "Genç Gönüllüler/ Sende Gönül Ver" projesine  Alaşehir Belediyesi,  bünyesindeki  araçlarla  destek veriyor. Proje kapsamında ilçemiz Halk Kütüphanesinde gerçekleşen "Bir Masal Okur musunuz?" etkinliği,  merkez okullarımızdan  Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu anasınıfı öğrencileriyle başladı.Etkinlik çerçevesinde öğrencilerimizin ulaşımlarını ücretsiz servisleriyle karşılayan Alaşehir Belediyesi eğitime olan desteğini devam ettiriyor.

bir_masal_okurmusunuz (1)bir_masal_okurmusunuz (2)bir_masal_okurmusunuz (3)bir_masal_okurmusunuz (4)bir_masal_okurmusunuz (5)bir_masal_okurmusunuz (6)bir_masal_okurmusunuz (7)