Beş Eylül İlkokulundan Şehitlik Anıtına Anlamlı Ziyaret

Alaşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitlik Müzesine öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi devam ediyor. 7'den 70'e herkes tarafından ziyaret edilen müzede şehit olan vatan evlatlarının eşyaları, fotoğrafları ve künyeleri bulunuyor.

Alaşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitler Müzesi herkesimden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği müze, öğrenciler tarafından da büyük ilgi görüyor. Şehitlik Anıtını son olarak merkez okullarımızdan Beş Eylül İlkokulu öğrencileri ziyaret etti.Öğrencilerin ulaşımını, Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı araçlar sağladı. Ziyaret sırasında, müzeyi dikkatle inceleyen minik öğrenciler, Alaşehirli şehitlerimizin üniformalarını, askerde kullandıkları eşyaları görme fırsatı buldu.Şehitlik Anıtını ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Bazı öğrenciler göz yaşlarını tutamadı.