BELEDİYE ÇALIŞIYOR ALAŞEHİR GÜZELLEŞİYOR

BELEDİYE ÇALIŞIYOR ALAŞEHİR GÜZELLEŞİYOR;

İlçenin dört bir yanında hummalı bir çalışma periyodunda olan Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yeşil alanlardaki ağaçların budanması, Mevsimlik bitkilerin dikilmesi, Salma su ve Kapalı devre sulama sistemlerinin arızalarının giderilmesine kadar birçok alanda hizmetlerini sürdürüyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kent Estetiğini gözeterek başta ilçe merkez mahalleleri olmak üzere 87 mahallede hizmet veriyor. Cadde ve Sokaklarda budanan ağaçların dallarını maddi durumu iyi olmayan ailelere yakacak yardımı olarak veriyor. İlçe merkezindeki orta refüj içerisinde bulunan çalı gurubu ve çeşitli bitkilerin bakımları ve dikimleri yapılırken salma su ile sulamaları yapılıyor. Yine aynı zamanda kapalı devre sulama sistem arızalarını da gideriyor” dedi.

alasehir_guzellesiyor-1alasehir_guzellesiyor-2alasehir_guzellesiyor-3alasehir_guzellesiyor-4alasehir_guzellesiyor-5alasehir_guzellesiyor-6alasehir_guzellesiyor-7