BAYRAM ÖNCESİ KABİR ZİYARETLERİ İÇİN START VERDİ

ALAŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ SERVİS ARAÇLARI İLE VATANDAŞLARIN BAYRAM ÖNCESİ KABİR ZİYARETLERİ İÇİN START VERDİ;

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa “ İlçemizde yaşayan Vatandaşlarımız ve gurbetçilerimizin Bayram nedeni ile ilçemizde kabir ziyaretleri artmaktaydı. Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü olarak bizde Kabristanın İlçe merkezine uzaklığı nedeni ile servis araçlarımızı dâhil ederek Vatandaşımızın gönül rahatlığıyla ziyarette bulunmalarını istedik. Aynı zamanda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün çevre temizliğinin yanı sıra birde Zabıta Müdürlüğümüzün sahte hocalara karşı yaptığı çalışmalarla kombine bir uygulamayla Vatandaşlarımızın gönül rahatlığında bir bayram geçirmeleri için çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

kabir_ziyaretleri (1)kabir_ziyaretleri (2)kabir_ziyaretleri (3)