BAYRAM ÖNCESİ ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

BAYRAM ÖNCESİ ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA; Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce İstasyon Mahallesinde 1. Geçit 2. Geçitte Yeni asfalt atılan tren yolu altındaki caddede bordür döşeme çalışmalarına başlandı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici “Alaşehir merkez mahallelerinden İstasyon mahallesi 1.geçit ve 2. Geçitte daha evvel asfaltladığımız alanlarda Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatlarıyla yaklaşan Şeker Bayramı öncesi bölgede yaşayan Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yaklaşık 500 metre bordür döşeme ve 300 metrekare de Karo döşenmesi çalışmalarına başlanıldı” dedi. hummali_calisma (1)hummali_calisma (2)hummali_calisma (3)hummali_calisma (4)hummali_calisma (5)hummali_calisma (6)