Başkan Karaçoban Halime Teyzeye Umut Işığı Oldu

Alaşehir Belediyesi engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.Bu kapsamda Alaşehir Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, Kavaklıdere Mahallesinde ikamet eden Halime Kelebek’e tekerlekli sandalye hediye etti. 10 senedir yatağa mahkum olan 77 yaşındaki Halime teyzeye, tekerlekli sandalyeyi Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban adına Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan verdi.

‘ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’
Engelsiz bir Alaşehir hedefleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz.”dedi.

‘GÖKHAN BAŞKAN’A ÇOK TEŞEKKÜRLER’
Teslim sırasında duygulandığı gözlenen Halime Teyze , “Sayın Başkanım Gökhanım’a ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Allah razı olsun.”diye konuştu.