BAŞKAN KARAÇOBAN BİR ENGELİ DAHA KALDIRDI

BAŞKAN KARAÇOBAN BİR ENGELİ DAHA KALDIRDI;

4 Çocuk 1 Koca 1 Bakıcı, Fatma Erken’in yatağa bağımlı olmasına engel olamadı;

1934 Yılında Sarıgöl İlçesine bağlı Dadağlı mahallesinde Dünyaya gözlerini açtı. Zengin bir Ailenin çocuğu değildi belki ama şirin bir çocukluk ve gençlik yaşamıştı 82’lik Fatma Erken.  1954 yılında ise yaşamını sürdüreceği Ahmet Erken ile dünya evine girdi. Koskoca 62 yılına 4 çocukla süsledi. Bağ kur emeklisi Ahmet Erken ve Fatma Erken Dünyaya getirdikleri 4 çocuklarını yuvadan uçurup ebeveyn görevini yerine getirmişti. Hiper tansiyon hastası olan Fatma Erken’i 5 ay evvelsi geçirdiği felç ise aileyi tamamıyla yıkmış Fatma Erken’i yatağa bağlı mahkûm etmişti.

Fatma Erken durumu hakkında Alaşehir Belediyesine bilgi verildi ve Alaşehir Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “82’lik Çınarımız olan Fatma teyzemize oksijen alabilmesi açık havaya çıkıp dolaşması için tekerlekli sandalye alıp Belediye Başkan Vekilimiz Halil Kara ile derdine derman olduk” dedi.

bir_engel_kalkti (1)bir_engel_kalkti (2)bir_engel_kalkti (3)bir_engel_kalkti (4)