BAŞIBOŞ SOKAK HAYVANLARI BARINAĞININ MİSAFİRİ TRAFİK KAZASI MAĞDURU MİNİK KÖPEKTİ;

Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu’ya yapılan ihbar ile trafik kazası mağduru, sakatlanan minik köpeğin geçici bakımevine alınarak klinikte cerrahi müdahalesi yapıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçe sınırları içerisinde araba çarpması sonucu yaralanan köpeğin arka ayaklarından aldığı darbeyle yaralandığı tespit edilmiştir. Yavru köpeği kaza mahallinden alınıp geçici bakım evine naklettik ve orada Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüze bağlı Veteriner Hekimi Hüseyin somuncu tarafından Cerrahi müdahaleyle tedavilerine başlanıldı” dedi.

kaza_magduruu-1kaza_magduru-2kaza_magduru-3