Baklacı Mahallesinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçemizin muhtelif bölgelerinde iyileştirme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.Fen İşlerine bağlı ekipler, Baklacı Mahallesinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

İlçemizin farklı noktalarında aynı anda çalışmalarına devam eden Alaşehir Belediyesi, bir çok noktada eş zamanlı olarak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Mesai kavramı olmadan 7/24 vatandaşlarımız için çalışan Alaşehir Belediyesi, bütün birimleriyle her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde.Asfalt çalışmaları, kilit parke,yol iyileştirme ve düzenleme çalışmalarıyla ilçemizde yoğun mesai harcayan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Baklacı Mahallemizde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.