Baklacı Mahallemizde Kilit Parke Tamiratı Devam Ediyor

Alaşehir Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri  Baklacı Mahallemizde kilit parke kaplı yollarımızda zaman içerisinde kullanım şartları ve yağışların etkileşimi sonucu deforme olan alanlarda yenileme ve tamirat çalışmalarına devam ediyo.Kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımlarını tamir ederek düzgün bir hale getiriliyor.

Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten Alaşehir Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde ve mahallelerde bulunan kilit parke taşı sokaklar ile kaldırımlarda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenileniyor. Kilit parke taşı bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli bir hale getiriliyor.