BAĞLANTI YOLU YAMA VE DOLGU ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

ÖRENCİK MAHALLESİ İLE ULUDERBENT MAHALLESİ ARASINDA BAĞLANTI YOLU YAMA VE DOLGU ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bayındırlık işçilerince İlçemizin dağlık mahallelerinden mahalleler arası bağlantı yollarındaki yol kullanım şartlarından etkilenmesi sebebi ile bozulmalarda asfalt yama ekibi tarafından yama çalışmaları başlanıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemizin en kırsal mahallelerine merkez mahallelere verdiğimiz hizmetin aynısını vermeyi arzu ediyoruz. İlçeye mesafe uzunluğu ne olursa olsun en ücra mahallede yaşayan Vatandaş ile merkezde yaşayan Vatandaşımız arasında hiçbir fark yoktur. Bu sebeple herkese eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

dolgu_calismasi (1)dolgu_calismasi (2)dolgu_calismasi (3)