ALİ KOÇ CADDESİ ALT YAPI VE ÜST KAPLAMASIYLA TAMAM

ALİ KOÇ CADDESİ ALT YAPI VE ÜST KAPLAMASIYLA TAMAM;

Şeyh Sinan Mahallesi Ali Koç Caddesinde pilot bölge çalışması yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığının Yağmur suyu drenaj malzemeleri ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Asfalt malzeme destekli yol yapım çalışmalarında Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün araç ve işçi destekli çalışmalarıyla yaklaşık 7 bin metre kare alan yapıldı.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici “İlçemiz Ali Koç Caddemizde Manisa Büyükşehir Belediyemizin de malzeme destekleriyle 30 yıllık sorunu olan Caddemizde örnek bir çalışma yapıldı. Kanalizasyonundan Yağmur suyu drenaj hattına varan alt yapı sağlıyla, Asfalt kaplamasından istinat duvarı ve kaldırım boyamasına kadar hiçbir engel kalmayacak şekilde çalışmalar gerçekleştirildi” dedi.

ust_kaplamasiyla_tamam (1)ust_kaplamasiyla_tamam (2)ust_kaplamasiyla_tamam (3)ust_kaplamasiyla_tamam (4)ust_kaplamasiyla_tamam (5)ust_kaplamasiyla_tamam (6)