ALAŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER TEOG'TA BAŞARIYA DOYMUYOR

ALAŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER TEOG'TA  BAŞARIYA DOYMUYOR

Alaşehir Belediyesi   öğrencilere yönelik çalışmaları ile göz doldurmaya devam ediyor. TEOG Sınavı’nda başarı sağlayan öğrencimizi ödüllendirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde 1,3 Milyon 8. Sınıf öğrencisinin katıldığı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda tüm soruları doğru cevaplayarak üstün başarı gösteren Özel Alaşehir Ortaokulu öğrencilerinden Şeref GÜÇLÜ  Alaşehir'imizin  gururu oldu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN ve Meclis Üyemiz Barış ACAR tarafından  TEOG'ta birinci olan Alaşehir Orta Okulu Öğrencisi Şeref  GÜÇLÜ''ye Tablet hediye etti. Başkan KARAÇOBAN "TEOG  sınavında başarılı olan öğrencimize hediyeler verdik. Bu hediyelerden önemlisi öğrencilerimizin faydalı birer birey olarak yetişmesidir. Öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli Alaşehir Belediyesi olarak her alanda onların yanında olmak için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

teog_da_basari (1)teog_da_basari (2)teog_da_basari (3)teog_da_basari (4)teog_da_basari (5)teog_da_basari (6)