ALAŞEHİR’İN SESİ GAZETESİ İLE BAĞ ARASINDA

ALAŞEHİR’İN SESİ GAZETESİ İLE BAĞ ARASINDA SERGİ SEREN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLDUK;

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Belediyemizin yayın organı olan Alaşehir’in Sesi Gazetemiz İlçemizin dört bir yanında Belediyemizin etkinlikleri ve faaliyetlerini Halka en iyi şekilde aktarılmasında sınır tanımıyor.

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa “Kültürel ve Sosyal yaşamın içerisinde gelişen tüm etkinlikler ve Faaliyetlerimizi Vatandaşımıza duyurmak, Bilgilendirmek amacıyla çıktığımız yolda, Belediyemiz Faaliyetlerini anlatırken bu yıl yaşanan olumsuzluklar nedeni ile İlçenin büyük gelir kaynağı olan Sultaniye üzüm fiyatlarının da allak bullak olması çiftçilerin yaşadığı mağduriyetlerini de gazetemizin dağılımı noktasında gözlemledik.  İç ve dış piyasada tüketimin tıkanmasıyla yaşanılan mağduriyetlerini bizlerle paylaştılar, Vatandaşımızın isyanına Alaşehir’in sesi olarak tercüman olmak istedik.

Aylık olarak çıkarttığımız bültenimizde bizde sizlere konuk olurken dağ bayır demeden sizlere ulaşmanın çabası içerisinde olacağız. Bizlere göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

alasehirin_sesi_heryerde-1alasehirin_sesi_heryerde-2alasehirin_sesi_heryerde-3