ALAŞEHİR’DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ RÜZGARI ESTİ

ALAŞEHİR’DE TÜRK SANAT  MÜZİĞİ RÜZGARI ESTİ Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu bu yılın ilk konserini verdi.TRT İzmir TSM sanatçısı Turgay KIZILTUĞ şefliğinde, Pınar DÜMBEK sunuculuğunda sahne alan 50 kişilik koro, gerçekleşen "Kış Konserinde" Alaşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN'IN bir eser seslendirdiği, TRT İzmir ses sanatçısı Güldehan MARMARA'nın konuk sanatçı olarak katıldığı konserde izleyenler şarkılara  eşlik ederek coştu. Başkan KARAÇOBAN: “Alaşehir’de Kültür-Sanat Geceleri Bir Başka Yaşanır” Konser sonrasında konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan  KARAÇOBAN, 500 kişilik Gençlik Merkezi Salonumuz önümüzdeki günlerde tamamlanacak.İnşallah bir sonraki konserimizi orada vereceğiz.Şimdiden müjdeyi vereyim. kültür ve sanat faaliyetleri adına her renkten müziğin Alaşehirli sanatseverlerle buluşması için uğraştıklarını ve her sene bu etkinlikleri  Alaşehirlilerle buluşturmak istediklerini belirtti. tsm_korosu (1)tsm_korosu (2)tsm_korosu (3)tsm_korosu (4)tsm_korosu (5)tsm_korosu (6)tsm_korosu (7)tsm_korosu (8)tsm_korosu (9)tsm_korosu (10)tsm_korosu (11)tsm_korosu (12)