ALAŞEHİR ZABITASININ ARALIKSIZ GECE MESAİSİ

Alaşehir Belediyesi, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerce ilçe merkezinde ki tüm lokanta ve pastanelerde gece denetimi yapıldı. Ruhsat denetim birimlerinin de aktif olarak katıldığı kontrollere Zabıta Müdürü Erol Kacar’da eşlik etti.

Gün boyu rutin uygulamalarını devam ettiren Zabıta Ekipleri, yaz saati uygulamasının sona erdiği 01.00’dan itibaren, eş zamanlı olarak kent merkezinde ki açık olan tüm lokanta ve pastaneleri dolaşarak sabahçı ruhsatı olmayanları kontrol ettiler.

Gece boyunca aralıksız devam eden denetimlerde, kusurlu bulunan işyerlerine ceza yazılarak sabahçı ruhsatı olmayanlara uyarıda bulunularak eksik olan evraklarını tamamlamaları için süre verildi.

Denetimlerin bundan sonra da belirsiz aralıklarla, aksatılmadan sürdürüleceğini kaydeden Alaşehir Zabıta Müdürü Erol Kacar “ Özellikle gıda üretimi ve tüketimi yapılan işyerlerimizin kontrollerine azami önem gösteriyoruz. Yapılan denetimlerde ki temel amacımız; vatandaşlarımızın güvenilir şartlarda gıda tüketimine imkân sağlanarak, işletme sahiplerini de bu konu da destekleyerek esnafımızı hak ettiği seviyeye getirmektir.” dedi.

gece_mesaisi (1)gece_mesaisi (2)gece_mesaisi (3)gece_mesaisi (4)gece_mesaisi (5)gece_mesaisi (6)