ALAŞEHİR BELEDİYESİNİN LPG DENETİMLERİ TAM GAZ SÜRÜYOR

ALAŞEHİR BELEDİYESİNİN LPG DENETİMLERİ TAM GAZ SÜRÜYOR…

Geçtiğimiz günlerde Alaşehir Belediyesi, Zabıta Ekiplerince başlatılan LPG denetimleri kesintisiz tam gaz sürüyor. Halkın sağlık, huzur ve esenliği  için mesai mevhumu gözetmeden aralıksız çalışan zabıta ekipleri bu kez de gelişi güzel, rast gele satış yapan tüp bayilerine odaklandılar.

Kavaklıdere Mahallesinde başlayan kontrollere, belde iken Mahalleye dönüşen taşrada ki diğer Mahallelerde de devam edildikten sonra kent merkezinde ki tüp satış noktaları da ekiplerce mercek altına alındı.

Alaşehir Belediyesi, Zabıta Müdürü Erol Kacar’ın, devam eden çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada : “ Teknik anlamda lpg olarak adlandırılan ve halk arasında ise tüpgaz olarak bilinen bu ürünlerin mahiyetleri itibarıyla çok ciddiye alınmaları gerektiğini ifade ederek; denetimlerimiz esnasında söz konusu olan bu ürünlerin satışı için zaruri olan bayilik sözleşmesi ile dağıtıcı belgesinin muhakkak temin edilmesi yönünde kararlı ve ciddi adımlar atıyoruz. Maksadımız hem tüm esnafımızın haklarını korumak hem de vatandaşımıza en iyi ve en güvenilir şekilde hizmetin kesintisiz teminine olanak sağlamaktır.” Dedikten sonra bu amaçla yapılan uyarılara duyarlı davranarak gerekenleri hemen yapan çoğunluk esnafına teşekkür ederek, nadir de olsa buna kayıtsız kalan diğer esnaflar hakkında da gerekenin yapılmakta olduğunu sözlerine ekledi.

lpg_denetimi-1lpg_denetimi-2lpg_denetimi-3lpg_denetimi-4