ALAŞEHİR BELEDİYESİNİN HİZMETLERİYLE İLGİLİ TEŞEKKÜR ULUBEY’DEN GELDİ

ALAŞEHİR BELEDİYESİNİN HİZMETLERİYLE İLGİLİ TEŞEKKÜR ULUBEY’DEN GELDİ.

Ulubey İlçesinde yaşamını sürdüren İbrahim Bayraktar, Alaşehir’de yaşamını sürdüren ve rahatsızlığı nedeni ile Alaşehir Devlet Hasta hanesinde tedavi gören Kayın pederi Rüştü Terzi’nin hasta naklinde Alaşehir Belediyesinden talepte bulundu.  Bu talebi Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa değerlendirdi.  Talebinin olumlu yönde değerlendirilmesi ve iyi diyaloglarla karşılanmasından etkilenen İbrahim Bayraktar bu konuda emeği geçen tüm personele şükran ve teşekkürlerini sanal medya sayfasında duyurdu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Kurumsallaştırma kapsamında 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Hasta nakil araçları, Evde Bakım araçları gibi hizmet aktivitelerimizi İnsan odaklı oluşturduk. Yapmış olduğumuz yatırımlar Halkımızın yaşamını kolaylaştırıcı niteliklidir. İlçemizde yaşamını sürdüren Rüştü Terzi’nin naklini gerçekleştiren ekiplerimiz, “Halka hizmet Hakka hizmet” felsefesiyle hareket etmiştir. Sayın İbrahim Bayraktar beyefendinin teşekkürünü memnuniyetle karşıladık kendilerine ilgilerinden dolayı biz teşekkür ederiz” dedi.

tesekkur