Alaşehir Belediyesinden Türkmenköy Mahallesine Mezarlık Düzenleme Çalışmaları

Alaşehir Belediyesi, Türkmenköy Mahallemizde mezarlık düzenleme çalışması başlattı.Yakınları vefat eden vatandaşlarımıza bu zor günlerinde biraz olsun destek olmak ve üzerlerindeki yükü almak adına talepleri doğrultusunda 1 adet çadır kurma aracı ile hizmet veriyor taziye çadırları kuruyor yanı sıra kış aylarında taziyeyi gelen vatandaşlarımız ısınması için (elektrikli soba), ufo sandalye, pide ikramlarda bulunuyor.Her alanda halkımıza en iyi şekilde hizmet vererek örnek belediyecilik sergilemeye devam ediyor.

“ Kaybettiğimiz akraba ve hemşerilerimize hak ettikleri saygıyı göstermeye devam edeceğiz. Nasıl ki hayatta olan vatandaşlarımızın huzuru, rahatı için çalışıyorsak aynı özen ve itikadı ebediyete intikal etmiş vatandaşlarımız için de göstereceğiz. Belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.’’ dedi.