ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN SERİNKÖY’E TARIMSAL SULAMA

ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN SERİNKÖY’E TARIMSAL SULAMA;

Serinköy Mahallesinde Tarımsal amaçlı kullanılmak üzere Belediyemiz Kırsal hizmetler Müdürlüğünce sondaj çalışmalarına başlandı.

Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Emin Dikici “Alaşehir’in kuzey’inde yer alan ve yeni Mahallelerimizden Serinköy Mahallemizin en büyük sıkıntısı olan tarımsal sulama amaçlı su olmamasıydı. Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’ın Büyükşehir yasasıyla birlikte yeni mahalleleri ziyareti esnasında mahalle muhtarı Hasan Gülmez ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarının su olduğu talebi üzerine Alaşehir Belediyesi olarak 2016 yatırım programına aldıran Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatı ile sondaj çalışmalarına başlanıldı. Yaklaşık 135 metreden 4 lük su çıkması beklenirken yeterli rezervde su bulunması halinde 1500 dönüm araziye ve arazi sahibine kolaylık sağlanacaktır” dedi.

tarimsal_sulama (1)tarimsal_sulama (2)tarimsal_sulama (3)tarimsal_sulama (4)