ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN ŞAHYAR MAHALLESİNE OTOBÜS DURAKLARI

Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ihtiyaç olan yerlere kapalı durakların montajları Şahyar Mahallesinde  devam ediyor.. Alaşehir Belediyesi  ulaşım ağının rahat sağlanması amacıyla ihtiyaç duyulan yerlere yollanmaya başlanan kapalı duraklar, Alaşehir  Belediyesi ekipleri tarafından monte edilmeye başladı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban konuyla ilgili şunları dile getirdi: “ İlk olarak 10 adet durağın montajı ile başlayan ekipler, gelmeye devam edecek durakların montajına ihtiyacı olan kırsal ve merkez mahallelere takılmaya devam edecek. Vatandaşların, otobüs beklerken olumsuz hava şartlarından korunabilmesi için yapılan kapalı duraklar tüm mahalleler bazında takılmaya devam edecek.” Dedi.

durak_montaji (1)durak_montaji (2)durak_montaji (3)