ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN OKULLARA ÇİÇEK GİBİ DESTEK

Alaşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçemizde bulunan okullarda peyzaj düzenlemelerinin yanı sıra çiçek ve fidan dikimi yaparak okul bahçelerini yeşillendiriyor. Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Yeşilyurt Mahallesi Fatih Ortaokulunda mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına başladı Alaşehir Belediyesi  ilçenin okullarına her konuda destek olduğu gibi, fiziki anlamda gelen taleplere de karşılık vermeye çalışıyor. İlçe okullarının bahçelerini yaşam alanlarına çevirmeyi hedefleyen Alaşehir  Belediyesi, yapılan peyzaj düzenlemelerinin yanında çiçek ve fidan dikimlerini de gerçekleştiriyor.

cicek_gibi_destek (1)cicek_gibi_destek (2)cicek_gibi_destek (3)cicek_gibi_destek (4)