ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN HİZMET ARAÇLARINA BYPASS

ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN HİZMET ARAÇLARINA BYPASS;

Alaşehir Belediyesi Bakım onarım ekibi ve kademesi ile kendi araç ve gereçlerinin tamiratlarını yapıyor. Bakım onarım tesislerinde kaportadan, Lastik tamiratı, Bakım onarımın dışında yağlama ve yıkamasına kadar birçok alanda hizmet veriyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Büyüyen bir ilçeyle büyüyen bir araç filosuna sahip olduk. Hizmet araçlarımızın bakım ve onarıma ihtiyacının olabilmesi nedeni ile Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde bakım onarım ekibi kurduk. Kademe takımıyla iş araç ve gereçlerimizin ağır hasarları dâhil tüm bakım ve onarımlarının yapılmasını sağlar hale geldik. Önceki yıllarda Kurumumuza ait tüm bakımsal ve onarımsal arızalarında dışa bağımlı ödeme sistemi ile çalışıyorduk, Bu yatırımı yapmakla harici ödeme yapmadan kendi tamirat ve onarımlarımızı yapıyoruz” dedi.

bakım_onarim (1)bakım_onarim (2)bakım_onarim (3)bakım_onarim (4)bakım_onarim (5)bakım_onarim (6)