“ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN HAYIR DUASI ALDIRAN YARDIMLAR”

Belediyemiz engelli ve yaşlı vatandaşlara karşı verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi.

Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan KARAÇOBAN’ ın talimatı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan BOĞA ve Hakan TURAN tarafından İstasyon Mahallesi 1 Numaralı Gazi Sokakta ikamet etmekte olan ve 7 yıldır yatalak durumda olan İsmail ÜNAL isimli amcamızca kullanılmak üzere yakınlarına Tekerlekli Sandalye teslim edildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan BOĞA; İsmail ÜNAL amcamızın yakınları tarafından Belediyemize yapılan başvuru neticesinde Başkanımızın adına tekerlekli sandalyemizi teslim ettik. Belediye Başkanımızın engelli ve yaşlı vatandaşlarımız konusunda ne kadar hassas olduğunu bilmekteyiz. Bizlerde başkanımızdan aldığımız bu güçle yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın her an yanında olmaya devam edeceğiz.”  diye konuştu.

hayir_duasi (1)hayir_duasi (2)hayir_duasi (3)