Alaşehir Belediyesinden Girelli'ye Sağlık Evi

Alaşehir Belediyesi Girelli Mahallesinde vatandaşlarımız için yeni sağlık evi açarak vatandaşlarımızdan tam not aldı.

Temel Belediyeciliğin yanında sosyal belediyecilik anlamında bir çok proje imza atan Alaşehir Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Eğitim ve sağlık alanlarında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Alaşehir Belediyesi Girelli Mahallesinde yeri  Alaşehir Belediyesine ait olan binayı sağlık evi olarak kullanılmak üzere hizmete açtı.

Girelli Mahallesinden Başkan Karaçoban'a Teşekkür

Girelli Mahalle sakinlerinden Mustafa Derelier: " Daha önceleri muayene olduğum alan pek iyi değildi. Aşağıdaki yeni  yeri sağlık evini temin  etti.

Girelli Mahalle muhtarı Mehmet Yılmaz: Daha önce yukarımızdaki yerimizdeki Sağlık bakanlığı tarafımıza yer temin edilmişti pek uygun değildi. Sayın DR. Gökhan Karaçoban yeni düzenleme yeni bir yer  temin etti sağlık evi olarak hizmet vermektedir.