ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELLİLER DERNEĞİNE MAVİ KAPAK YARDIMI

Alaşehir Belediyesi  İlçemiz sivil toplum örgütlerinden Alaşehir Engelliler ve  Dayanışma Derneği tarafından başlatılan mavi kapak toplayarak sokak hayvanlarına yardım eli uzatma kampanyasına destekte bulundu.

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü personeli Emine DİNÇ'in gerçekleştirdiği ziyarette Belediyemiz tarafından toplanan mavi kapaklar Dernek başkanı İbrahim TAŞGÖZ'e teslim edildi. Ziyaret esnasında vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan TAŞGÖZ bu kampanyanın sokak hayvanlarını aç kalmaktan, sokaklarda kalmaktan ve sağlıksız olmaktan kurtaracağını ve bu sebeple tüm vatandaşların bu kampanyaya destek olmalarını istedi.

mavi_kapak_yardimi (1)mavi_kapak_yardimi (2)mavi_kapak_yardimi (3)mavi_kapak_yardimi (4)mavi_kapak_yardimi (5)