Alaşehir Belediyesinden, Çamlıbel Mahallesine Düğün Salonu

Alaşehir  Belediyesi tarafından Çamlıbel Mahallesine düğün salonu yapılıyor.Düğün Salonunun temelleri atılarak su basmanı seviyesine getirildi. Düğün salonunun en kısa süre içerisinde tamamlanarak Çamlıbel Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirten Alaşehir  Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban; Merkezde ve kırsalda bizden hizmet alan tüm mahallerimizde kullanılabilecek düğün salonları belediyemizin imkanları doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz.Bu projemizi uygulamaya koyarken vatandaşlarımızın istek ve taleplerine göre yaptık. Bu mahallemizde böyle bir düğün salonuna ihtiyaç vardı. Biz de bu ihtiyacı karşılamak adına düğün salonu yapım çalışmalarını başlattık. Öncelikle salonun yapılacağı yeri mahalle sakinleri belirledi ve biz ekibimiz ile projesini hazırladık. İnşaatına başlanan düğün salonunun mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.