Alaşehir Belediyesinden Bordür Çalişması Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi, fen işleri ekipleri kilit parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Onarım ve yenileme gereken her bölgede çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacıbey mahallesi Rauf  denktaş parkı mevkiinde onarım ve tamirat gerektiren sokaklarda çalışma yürütüyor. Yaya kaldırımlarında bulunan ve çeşitli nedenlerden dolayı yerlerinden oynayarak sökülüp, bozulan bordür ve kilitli parke taşları Belediye Fen İşleri ekiplerince yeniden döşenerek halkın hizmetine sunuluyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Alaşehir Belediye başkanı Dr Gökhan Karaçoban, ilçemizde yaşayan hemşerilerimizin, daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, gerek mahallelerdeki yol ve kaldırım çalışmaları, gerekse spor ve park alanlarının oluşturulması için, ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor" diye konuştu