Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden Örnek Davranış

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaybolan yaşlı teyzelerimizin imdadına yetişti.

“Vatandaşımızın Huzuru Zabıtanın Gururu” sloganıyla çalışmalarına son hızla devam eden Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaybolan vatandaşlarımızı ailelerine teslim etti.

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü  Alzheimer Hastası Teyzeyi Yakınlara Teslim Etti

İstasyon Mahallesinde rutin devriye faaliyetlerini sürdüren zabıta ekipleri, İsmi Erdem isimli vatandaşımızın kayıp olduğunu fark edip hemen vatandaşımızın yardımına koştu.Bir süre Zabıta Müdürlüğünde misafir edilen teyzemizin Alzheimer hastası olduğu anlaşıldı.Belediye hoparlörlerinden kayıp anonsu yapılarak vatandaşımız  ailesine teslim edildi.

Kaybolan Vatandaşlarımız Güvenli Ellerde

Önceki akşam Uşak’tan gelerek Alaşehir’de ki yakınlarını ziyaret etmek isteyen yaşlı iki teyzenin, kent içerisinde kaybolarak yakınlarına ulaşamadığının bildirilmesi üzerine, Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü harekete geçti.

Bahse konu ihbarın alınmasının hemen ardından, çok kısa bir sürede olay yerine sevk edilen tecrübeli zabıta ekiplerince vatandaşlarımızı akraba ve yakınlarına ulaştırıldı.