Alaşehir Belediyesi Yeni Bir Dev Projeye Daha İmza Atıyor

İlçemizin en ücra noktalarına kadar  hizmet götüren Alaşehir Belediyesi dev bir projeye daha imza atıyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çarıktekke Mahallesinde 50 yıllık yol sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladı.

Alaşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yeni yol açma, asfalt kaplama ve sathi yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Çarıktekke Mahallesinde 12 kmlik sathi kaplama çalışmalarına başladı.Çalışmaları izleyen vatandaşlarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.Çarıktekke Mahalle sakinlerinden Süleyman Karakoç. "Gökhan Başkanımızdan Allah razı olsun.Biz ondan başkasından hizmet görmedik.Ben 70 yaşındayım.Ömrümde böyle hizmet görmedim.Gökhan Başkanıma ve ekibine çok teşekkür ederim.Her zaman başkanımızın arkasındayız. "dedi.