Alaşehir Belediyesi vatandaşların daha iyi bir hizmet alabilmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü vatandaşların daha iyi bir hizmet alabilmesi için asfalt çalışmalarını ve beton atma işlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Sarıgöl Sanayi Yolu , İstasyon Mahallesi Duman Sokakta , Şeyh Sinan mahallesi Halil Ağa sokak ve Hacıbey mahallesi 2 nolu sokakta bakım ve onarım çalışmaları başlattı. Mahallelerde ve merkezde eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalarda acil yapılması gereken tamirat işlerine öncelik verildi. Oluşturulan ekiplerle yapılan çalışmalarda, yolların bozulan kesimleri asfalt yama ve beton  ile kapatıldı. Yollarda oluşan tahribatlar koordineli çalışmalar sonucu kısa sürede gideriliyor.