Alaşehir Belediyesi Temizlik İşlerinden Mıntıka Temizliği

Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından şehir genelinde temizlik çalışması yürütülüyor.

Şehir merkezi başta olmak üzere ana caddeler, sokaklar ve mahallelerde genel temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, vatandaşları da bilinçli olma noktasında uyarıyor.

İlçe genelinde çalışmaları titizlikle yürüten ekipler, çift vardiyalı olarak çalışıyor. Çöp sıkıştırma araçları gündüz ve gece vardiyasında çalışırken, çevre temizlik personeli 87 mahalle genelinde anayollar ve sokaklarda temizlik yapıyor. Ayrıca her mahallede görevlendirilen temizlik elamanları da sorumluluk bölgelerinde düzenli olarak temizlik yapıyor.

Başkan Karaçoban: “Daha temiz bir Alaşehir için çalışıyoruz”

Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban, yaptığı açıklamada, “Daha Temiz Bir Alaşehir” sloganıyla temizlik işlerini yürüttüklerini belirtti.