ALAŞEHİR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Alaşehir Belediyesi sokak hayvanları için suluk yaptırdı. Alaşehir Belediyesi, şehrin belli noktalarına yerleştirdiği suluk ve yemliklerle sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını giderecek.Başkan Karaçoban "Dünyada yalnız değiliz. Hayvanların da çeşitli ihtiyaçları var. Onları yok sayamayız. Sokak hayvanlarının susuz kalmaları halinde, kolayca ulaşabilecekleri noktalara suluklar bıraktık. Bazılarının yanına gıda da bırakıyoruz." dedi.

Belediyeciliği sadece insanlara değil, kentte yaşayan tüm canlılara hizmet olarak anladıklarını kaydeden Başkan Dr. Gökhan Karaçoban , "Şehrimizin belli noktalarına bu tasarımlardan bıraktık. Çok güzel ve hayırlı bir proje. Hayvanların hayatiyetini devam ettirmesi gerekiyor. Bu arada şehrimizde sokak köpeklerine dönük çalışmalarımızda sürüyor. diye konuştu.