ALAŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SULU BACA DENETİMİ

Alaşehir  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2018 yılında ilçe bütününde yer alan ekmek fırınlarında hijyen denetimlerinin yanı sıra hava kirliliğini önlemek için baca ve sulu filtre denetimlerini gerçekleştirdi.

Alaşehir Belediyesi vatandaşların sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü’nde görevli teknik ekipte ve Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüğüne bağlı çevre mühendisi Sultan Yılmaz  ile birlikte gerçekleştirilen denetimlerde apartmanlardaki baca ve filtrelerde incelendi.

HAVA KİRLİLİĞİNE NEDEN OLAN APARTMANLAR UYARILDI

Alaşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, hijyen ve hava kirliliğine sebebiyet veren apartmanlar uygunsuzluklarını gidermeleri için gerekli uyarılarda bulundu. Denetimlerin yakma faaliyetinde kömür, odun, fındık kömürü ve benzer ürünler kullanan işletmelere yönelik devam edeceği açıklandı.